Jump to content

Hello and my cod4 is broken


Recommended Posts

Hi everyone. It's been a long time since I was active or posted. Thought I would say that I'm all good and I hope everyone else here is happy too!

I started playing again recently, but get this ridiculous problem. I captured it on video below:

Does anyone know how to fix this? I hate to post out of no where asking for help, but I guess thats how it is this time...

Thanks to anyone who comments below.

Q7ztEyW.png?1

Link to post
Share on other sites

cl_maxpackets, snaps and rate as qbd said are the usual suspects. Their values might be too low, the default values however are not that bad.

So, does this happen in every server? Is it consistent?

I see the lagometer on your video has some small, probably negligible spikes. Check cl_packetdup and +1 its value, it might help with the overall connection stability as well.

Doge and Substanz like this
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...