Jump to content

Recommended Posts

Hey guys,

 

Its been like a week, my pc is not getting more than 3-3.5mbps down and upload is also cut by 30%.

I have check the ethernet cable on other device and it works fine , i have also tried a different ethernet cable on my pc and the same issue. Which means the issue is in my pc.

I googled but i couldn't find anything.

I have tried "Network reset" also uninstalled and let windows reinstall my adapter drivers.

any suggestions?

L8RKZiW.png

Link to post
Share on other sites

ok so it randomly hit me that it might be the netlimiter that i use to limit my speed sometimes, 

havent used it for a week, last time i used it i limited my speed to 400kbps, then i closed it .

I thought that after closing the software the limit will be turned off,

i opened the software today and the limit was one , ,maybe some service was still running even after the software was closed.

Teddy likes this

L8RKZiW.png

Link to post
Share on other sites

well @Dettie and me encountered a windows "feature" that limited the bandwidth after reinstall windows.

https://www.ghacks.net/2016/08/05/windows-10-limiting-internet-speed/

it helped to change the parameter to normal or disabled.

  • netsh int tcp set global autotuninglevel=normal

It's good to know that there is such a command. I leave it here for the archive.

Roohansama likes this
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...